Reparatii Bijuterii rapid si cu garantie!

Reparatii Bijuterii

Contact Rapid

Ai intrebari referitoare la procedura de reparatie?
Contacteaza-ne rapid prin intermediul acestui formular

Realizam Reparatii Bijuterii din aur, argint sau platina!

Ai o bijuterie cu defecte?
Noi te putem ajuta! Reparam si restauram bijuterii rapid si la preturi avantajoase.
Daca pana acum nu gaseai un bijutier care sa-ti poata repara bijuteria, de acum nu vei mai avea aceasta problema.
La noi, o defectiune sau un incident aparute la bijuteriile tale, indiferent de materialul din care sunt acestea realizate, se repara pe loc.

De ce sa alegi serviciul nostru,

Reparatii Bijuterii

Profesionalismul si rapiditatea, de care dau dovada bijutierii nostri iti garanteaza reparatia bijuteriei tale favorite.
Reparatii Bijuterii

Reparatii ORICE tip de bijuterii!

Nu conteaza materialul din care este realizata bijuteria, daca are sau nu pietre pretioase aplicate.

Reparatii Bijuterii FOARTE RAPID

Atunci cand situatia ne permite iar bijuteria nu presupune interventii complexe, bijutierii nostri o pot repara pe loc.

Ai parte de o EVALUARE GRATUITA a operatiunii

Înainte de a începe procesul de reparare, un reprezentant al Diamonds Group va evalua bijuteria pentru a vă informa dacă aceasta merită să fie reparată.

Personal SPECIALIZAT si profesionalism

Siguranta si precizia sunt calitatile care ne recomanda si tinem cont intotdeauna de ele.
De obicei bijuteriile sunt amprenta unei amintiri memorabile, un cadou facut unei persoane dragi, logodna sau casatorie, o reusita din viata unei persoane, care trebuie marcata corespunzator cu un obiect pretios, cu o bijuterie, din aur sau din argint, inele de logodna sau verighete, bratari, lantisoare, bijuterii pentru copii, medalioane, coliere cu pietre pretioase.
De aceea, reparatia bijuteriei tale pretioase este principala noastra prioritate

Bijutierii nostri lucreaza cu aparatura performanta si tehnica de inalta calitate, in asa fel incat orice interventie sa fie posibila, iar fiecare client multumit.

Bijuteria ta de suflet este in deplina siguranta in atelierul nostru.

Ajutati de noua tehnologie profesionistii nostri repara orice bijuterie

     Cu ajutorul noilor tehnologii realizam reparatii de calitate in cel mai optim timp.
Intitulata PUK4, noua tehnologie germana este capabila sa repare orice bijuterie defecta.
Tehnologia cu laser si racire cu argon permite repararea, fara sa se foloseasca focul ori fara sa se recurga la incalzirea materialului bijuteriei.

     Noua tehnologie, cu precizie germana, e capabila de o gama larga de reparatii:

  • Modificari si montaj pietre pretioase
  • Acoperiri cu metal pretios
  • Inlocuire ornamente, pietre pretioase si semipretioase, diamante
  • Reparatii cu perle sau pietre
  • Bijuterii cu piele, geam sau plastic

Acum, chiar si reparatiile care deteriorau obiectul sunt posibile, fara sa se mai recurga la vechile metode, de durata la repararea a unei bijuterii.

Pentru ca valoarea sentimentala a unei bijuterii este de cele mai multe ori mai mare decat pretul sau, posibilitatea repararii unei bijuterii defecte, cu mare insemnatate familiala este o masura de maxima importanta.

Reparatii Bijuterii

Bijuteriile nu sunt doar o expresie a stilului personal, ci dețin și valoare sentimentală.
Fie că este o piesă de moștenire transmisă din generații sau un cadou prețios de la o persoană dragă, bijuteriile sunt adesea prețuite și prețuite.
Cu toate acestea, la fel ca orice alt articol, bijuteriile pot suferi și uzură în timp, necesitând reparații pentru a-și menține frumusețea și funcționalitatea.

Ce inseamnă procesul de reparații bijuterii!

Bijuteriile sunt alcătuite din componente delicate, cum ar fi pietre prețioase, metale, cleme și cleme, care pot fi predispuse la deteriorare sau uzură în timp din cauza uzurii regulate, a accidentelor accidentale sau a expunerii la factorii de mediu. Reparațiile de bijuterii sunt cruciale din mai multe motive:

Păstrarea valorii sentimentale: bijuteriile au adesea o semnificație emoțională, iar repararea unei piese deteriorate poate ajuta la păstrarea valorii sale sentimentale. Vă permite să continuați să purtați o bijuterie care are o semnificație specială, mai degrabă decât să o păstrați ascunsă într-o cutie.

Protecția pietrelor prețioase: pietrele prețioase, cum ar fi diamantele, smaraldele și safire, se pot slăbi sau ciobii în timp, ceea ce poate duce la daune sau pierderi suplimentare. Reparațiile de bijuterii pot preveni acest lucru și vă pot proteja pietrele prețioase de vătămări.

Restaurarea aspectului: bijuteriile uzate sau deteriorate își pot pierde strălucirea și strălucirea. Reparațiile pot reda aspectul bijuteriilor tale, făcându-le să arate la fel de bine ca noi și sporindu-și atractivitatea estetică.

Protecția investiției: Bijuteriile fine pot fi o investiție semnificativă, iar reparațiile regulate vă pot ajuta să vă protejați investiția prin menținerea calității și valorii acesteia. O bijuterie bine întreținută poate fi, de asemenea, transmisă ca o moștenire, adăugând la valoarea sa pe termen lung.

 

Tipuri de reparații comune de bijuterii

Reparațiile de bijuterii pot cuprinde o gamă largă de probleme, în funcție de tipul de bijuterii și de starea acesteia. Iată câteva tipuri comune de reparații de bijuterii:

Slefuire / Taiere Pietre Prețioase

Aveți o piatră brută sau doriți să redați o altă formă pietrei dumneavoastră? Colaborăm cu unii dintre cei mai buni slefuitori din România pentru a ne asigura că livrăm un serviciu de calitate.

Redimensionare Inele și Verighete

Inelele care sunt prea slăbite sau prea strânse pot fi redimensionate pentru a asigura o potrivire confortabilă. Redimensionarea inelului implică de obicei adăugarea sau îndepărtarea metalului din tijă, ceea ce poate necesita lipire și relustruire.

Baie de rodiu

Bijuteria dumneavoastră prezintă urme de uzură sau își schimbă culoarea? Acest lucru se întâmplă în momentul când rodiul se curăță de pe bijuterie, aceasta fiind din aur galben la bază. La noi, în 2 minute puteți reda strălucirea bijuteriei la fel ca în prima zi.

Baie de aur

Baia de aur este procesul ideal pentru a reda frumusețea și strălucirea bijuteriilor dumneavoastră. Recomandăm această procedură pentru întreținerea și revitalizarea bijuteriilor dvs. Timp de executie aprox 2, 3 minute.

Lustruire și curățare

 bijuteriile fine își pot pierde strălucirea în timp din cauza expunerii la murdărie, uleiuri și uzură de zi cu zi. Lustruirea și curățarea pot reda strălucirea și strălucirea bijuteriilor dvs., făcându-le să arate nou-nouț.

Reparații de cercei

cerceii pot necesita reparații, cum ar fi înlocuirea spatelui cerceilor, repararea stâlpilor sau reatașarea pendintelor sau picăturilor care s-au desprins.

Repararea lanțului

Lanțurile rupte pot fi lipite sau înlocuite, iar clemele pot fi reparate sau înlocuite dacă nu funcționează corect. Acest lucru este obișnuit pentru coliere, brățări și glezne.

Gravura / Personalizare

Gravarea sau personalizarea pe bijuterii se pot uza în timp. Reparațiile de bijuterii pot presupune regravarea sau adăugarea de personalizare pentru a reda valoarea sentimentală a piesei.

Înlocuirea pietrei

pietrele prețioase care au căzut sau au fost ciobite pot fi înlocuite. Acest lucru poate implica aprovizionarea cu o nouă piatră prețioasă de același tip, dimensiune și calitate și fixarea acesteia în siguranță în bijuterii.

Recondiționare Perle

 bijuteriile fine își pot pierde strălucirea în timp din cauza expunerii la murdărie, uleiuri și uzură de zi cu zi. Lustruirea și curățarea pot reda strălucirea și strălucirea bijuteriilor dvs., făcându-le să arate nou-nouț.

Duplicat Cercei

Daca ati pierdut un cercel nu este cazul sa renuntati la bijuteria dumneavoastra. Cu ajutorul tehnologiei 3d, se realizeaza un proiect identic cu bijuteria dumneavoastra, iar ulterior se realizeaza bijuteria din materialul dorit.

Reparatii Brățări Tennis

Datorită modelului, brățările de tip Tennis necesită o atenție sporită în procesul de reparație sau recondiționare. Bijutierii noștri au experiență vastă în domeniu și vă pot realiza corect reparația brățărilor de tip Tennis.

În concluzie, dacă ai nevoie de o reparație sau modificare pentru bijuteria ta, Diamonds Group vă pune la dispozitie o întreagă echipă specializată în reparații sau redimensionări..

Adresa: Tudor Vianu Nr.50, Sector 1

Email contact@diamondsgroup.ro

MULTUMIM

Vă mulțumim pentru că ați ales
Diamonds Group!

Abonați-vă la noutățile noastre pentru a beneficia de 5% reducere din valoarea urmatoarei achizitii sau alte servicii!