Consultanta

Consultanta Bijuterii

Consultanta Bijuterii

Serviciul de consultanță pentru bijuterii este oferit de specialiști în domeniu, ce sunt acreditati si au experiență în identificarea, evaluarea și recomandarea bijuteriilor.

Consultanții nostri va pot fi de folos in luarea unei decizii atunci când vine vorba de achiziționarea, vânzarea sau evaluarea bijuteriilor.

Serviciul de consultanță pentru bijuterii poate fi foarte util pentru cei care nu au experiență în acest domeniu, deoarece consultanții nostri pot oferi informații detaliate despre caracteristicile bijuteriilor și pot ajuta la identificarea falsurilor sau bijuteriilor care nu corespund standardelor de calitate.

Toate acestea sunt oferite GRATUIT de către
Diamnods Group împreună cu consultanții săi.

De ce ai nevoie de consultanta bijuterii?

In cazul in care doriti sa faceti o achizitie

Un client are nevoie de consultanță în bijuterii la cumpărare pentru a asigura achiziționarea unei bijuterii autentice, valoroase și de calitate, care să corespundă nevoilor și bugetului său.

In cazul in care doriti un raport gemologic

În primă fază vă recomandăm dacă este sau nu rentabil să realizați un raport gemologic la bijuteria prezentată.

Un client are nevoie de consultanță în vederea evaluării unei bijuterii pentru a obține o valoare corectă a acesteia și pentru a identifica caracteristicile cheie care determină calitatea și prețul bijuteriei.

Ai o bijuterie de reparat?

In aceasta situatie, consilierii nostri va ofera consultanta gratuita pentru a determina daca aceasta bijuterie poate fi reparata si care ar fi costul reparatiei. Afla mai multe despre REPARATII

Formular de Consultanta Bijuterii

Adresa: Tudor Vianu Nr.50, Sector 1

Email contact@diamondsgroup.ro